Tilintarkastus Inkeröinen Oy on nyt Tilintarkastus Inkeröinen & Himanen Oy

Tilintarkastus Inkeröinen Oy on KHT Auno Inkeröisen omistama tilintarkastustoimisto, joka on toiminut itsenäisenä tilintarkastustoimistona vuodesta 1990. Auno on toiminut tilintarkastus- ja konsultointitehtävissä 40 vuoden ajan ja rakentanut itselleen vuosien saatossa laajan asiakaskunnan.

Tilintarkastus Inkeröinen Oy on toteuttanut yritysjärjestelyn, jossa tilintarkastusliiketoiminta on liiketoimintasiirron myötä siirretty uuteen yhtiöön. Tämän yhtiön osakkaaksi on heinäkuussa 2017 kutsuttu KHT Juho Himanen, jolla on lähes 20 vuoden kokemus tilintarkastukseen, verotukseen ja yritysjärjestelyihin liittyvistä tehtävistä. Juho on aikaisemmin toiminut osakkaana DHS Oy Audit Partnersissa ja sitä ennen työskennellyt pitkään Deloittella.

Osakaspohjan laajentamisen yhteydessä yhtiön nimi muuttui ja on nykyään Tilintarkastus Inkeröinen & Himanen Oy. Yhtiön palveluksessa työskentelee tällä hetkellä neljä henkilöä ja tarjoamme asiakkaillemme tilintarkastukseen, verotukseen ja yritysjärjestelyihin liittyviä palveluita. Tavoitteenamme on huolehtia siitä, että palvelemme asiakkaitamme osaavasti, laadukkaasti ja tehokkaasti. Keskitymme erityisesti palvelemaan omistajajohtoisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä.  Asiakaskuntaamme sisältyy myös yleisen edun kannalta merkittäviä yhteisöjä.

Yhtiö on hakenut Patentti- ja rekisterihallitukselta hyväksymistä tilintarkastusyhteisöksi. Yhtiön toimitusjohtajana toimii KHT Juho Himanen ja hallituksen jäsenenä KHT Auno Inkeröinen.

Toimistomme sijaitsee Mikkelissä osoitteessa Linnankatu 5 ja henkilökunnan sähköpostiosoitteet ovat jatkossa muotoa etunimi.sukunimi@ajaudit.fi

Lisätietoja saa yhtiön nettisivuilta osoitteesta www.ajaudit.fi tai allekirjoittaneilta.

Juho Himanen
juho.himanen@ajaudit.fi
0505940362

Auno Inkeröinen
auno.inkeroinen@ajaudit.fi
0440653613

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.